+34 93 691 65 52 |  info@aeripollet.com

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental ens informen que del 20 al 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. Durant el mes de juny, el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza amb la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, una programació de tallers virtuals per avançar cap a la transició energètica.  

En el conjunt del cicle es vol d’ajudar les famílies, comerços i empreses a estalviar energia i molta despesa econòmica, i introduir conceptes com l’autoconsum fotovoltaic i la mobilitat elèctrica. Al Vallès Occidental s’han programat 6 tallers en directe a traves de la plataforma Youtube i Zoom. El primer taller es farà el proper dilluns, 15 de juny.

Aquests tallers són un recurs de la Diputació de Barcelona que posa a disposició dels ajuntaments a través del Consell Comarcal. És per això que us fem arribar la informació per tal que en pugueu fer difusió al vostre municipi.

En aquest enllaç podreu trobar la nota de premsa sobre les activitats.

També us adjuntem les imatges de la Setmana amb la diferent programació per si us són d’utilitat.

I us informem que totes les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.