+34 93 691 65 52 |  info@aeripollet.com

Sospites que pagues més del compte per l’electricitat de casa teva? T’agradaria que algú t’expliqués pas a pas com pots ser més eficient amb els teus electrodomèstics?

 Et convidem al webinar Canvia d’energia! Un taller virtual, completament gratuït on t’explicarem les diferents modalitats de contractació d’energia elèctrica, com optimitzar la potència contractada per reduir l’import de la teva factura, com utilitzar de manera eficient els teus electrodomèstics i millorar el teu habitatge, nous models de mobilitat elèctrica i autoconsum amb energia solar fotovoltaica.

Estem canviant el model energètic de Catalunya, cap a un model net, sostenible i més democràtic i per a fer-ho necessitem la participació de tothom.

 Entre els inscrits al webinar sortejarem una auditoria energètica personalitzada, en la que els nostres experts de manera virtual estudiaran el teu cas personal i t’acompanyaran en les actuacions d’estalvi energètic per a què puguis reduir la teva factura un 30% sense fer cap inversió.

 Em vull inscriure al webinar i ser un agent del canvi de model energètic:

 Els webinars se celebren en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya que pretén conscienciar a la societat en relació a l’energia i avançar en el canvi d’hàbits de consum energètic per a poder complir amb els objectius d’Europa per a què al 2050 tota l’energia que consumim provingui de fonts renovables, sense emissions. També us hi podeu adherir!